This event is in Dutch:

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Ondernemerschap, verandering en innovatie

Veel bedrijven proberen zich te onderscheiden van de concurrentie door middel van innovatie. Vraag is welke bijdrage en rol Inkoop hierbij kan spelen. Voor een inkoper betekent dit dat meer ondernemerschap gevraagd wordt, maar ook omgaan met snelle veranderingen. Hoe doe je dat? Hoe zorg je voor toegevoegde waarde? Hoe zet je je netwerk hier gericht op in?

Op het 11e NEVI Nyenrode Congres zullen KLM, ASML en HEMA vertellen hoe zij invulling geven aan de thema’s “Ondernemerschap, verandering en innovatie”. Aan het eind van de dag gaat u naar huis met een paar tips & tricks of leuke ideeën zodat u ook zelf met deze thema’s aan de slag kunt gaan. De sprekers kijken uit naar uw vragen en gaan graag in gesprek met de aanwezigen in de zaal zodat we ervaringen met elkaar uit kunnen wisselen.

Op woensdagmiddag, 20 september 2017, organiseert het bestuur van NEVI Kring NoordWest weer het NEVI Nyenrode congres. Nieuwsgierig? Hierbij een tipje van de sluier…

  • Mischa Simons, CPO, Hema
  • Peter Schelvis, CPO, KLM
  • Mark van Spall, Sr. Director Strategic Sourcing, ASML
  • Kitty Koelemeijer, dagvoorzitter, professor Marketing & Retailing aan Nyenrode Business Universiteit

Dit congres is een perfect event om te netwerken met ieder jaar rond de 300 deelnemers. Onze kringdoelstelling “Inspireren en Verbinden” is op dit congres dan ook volledig van toepassing.

Heeft u nu al vragen, stuur ze dan alvast in via onze Facebook-pagina: www.facebook.com/nevikringnw

Meer informatie